Késeltek egy szórakozóhelyen, az egyik elkövetőt még keresik

Forrás: police.hu

-

Egy 16 éves gyereket raboltak ki hárman - közülük ketten fiatalkorúak -, és miután nem akarta átadni a telefonját, combon szúrták. A rendőrség két fiatalkorút már elkapott, a harmadik társukat még keresik. Csoportosan elkövetett rablás miatt nyomoz a rendőrség.


A három fiú vasárnap hajnal fél 6-kor egy IX. kerületi szórakozóhelyen bevonszolta a 16 éves fiút a vécére, majd követelte tőle a mobilját. A 16 éves fiú nem adta oda, ekkor Virágh Renátó - akit még keres a rendőrség - egy kinyitható zsebkést vett elő, amellyel megszúrta a fiút a combján és a csuklóján. A sértettet ezután megverték, majd elvették a mobilját. Ketten támadtak, a harmadik figyelte, jön-e valaki.

A támadás miatt a 16 éves sértett könnyű, 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A támadók közül az egyik 16 éves fiú még aznap feladta magát a rendőrségen, a másik fiút egy budapesti lakásban fogtak el. A rendőrség meggyanúsította őket és kezdeményezte előzetes letartóztatásukat.

A 17 éves Virágh Renátót - aki a szórakozóhelyen késelt - még keresi a rendőrség, közzétette a fényképét is.A rendőrség azt kéri, aki tudja, hol van a fiú, jelezze a rendőrségen.