Késelő menekültekről, ürülékről posztolt Kocsis Máté, sokan hazugozzák

-

A józsefvárosi fideszes polgármester állításait sokan megkérdőjelezik, ő viszont ezzel magyarázza, miért volt szükség a II. János Pál pápa téren a rendcsinálásra.


A téren a játszóteret építési területté nyilvánítva lezárták, hogy a menekült gyerekek se játszhassanak ott. A Népszabadság helyszíni riportjából az is kiderült, hogy a lezárás hatástalan, mert a kerítésen tátongó lyukon bárki bejut a játszótérre. Kedden mindössze két mobilvécé állt a menekültek rendelkezésére, mára viszont többet ígért a közterület-felügyelet – írta a Népszabadság.


Kocsis Máté beszólt zuglói PM-es kollégájának is, de azt biztosan rosszul tudja, hogy Karácsony Gergely kerületében ingyen kapnak szállást a menekültek, mindössze az őket segítő civil adományoknak biztosítanak egy raktárt, az erről szóló döntést pedig – a helyi Fidesz-frakcióval is szembemenve – a XIV. kerületi fideszes alpolgármester, Rozgonyi Zoltán is megszavazta.


A nemrég felújított II. János Pál pápa terünket teljesen tönkre tették a népvándorlók. Sátrakat építenek, tüzet raknak a...

Posted by dr. Kocsis Máté on 2015. augusztus 4.