Kerékpárbelsővel ütötte a 77 éves nőt a 75 éves rabló

Forrás: Police.hu

-

Kemény idők járnak a szentesi tanyavilágra.


Két akkumulátort lopott el egy férfi egy szentesi tanyáról csütörtökön. Az elkövető a tárgyakat a kerékpárjára tette – számol be a rendőrség honlapja. A biciklit nehézkesen toló 75 éves gyanúsítottra a sértett szomszédja figyelt fel, mivel idegenek nem nagyon szoktak feléjük járni. Amikor a néni meglátta a lopott akkumulátorokat, rászólt a kerékpárosra, aki menekülőre fogta.

A 77 éves asszony próbálta visszatartani az elkövetőt, de ő egy kerékpárbelsővel megütötte a nőt, hogy szabaduljon. Végül sikerült elmenekülnie, de a szentesi nyomozók két órán belül azonosították L. Antalt és biciklizés közben a városban elfogták. Az akkumulátorokat a rendőrök a házkutatáskor megtalálták, majd visszaadták a tulajdonosának.

A Szentesi Rendőrkapitányság a 75 éves férfi ellen védekezésre idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást. Kihallgatását követően őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását.