Kellett a pénz telefonra, eladta 18 napos lányát egy kínai fiú

-

A gyerek eladása miatt mindkét szülőt lecsukták.


Egy népszerű közösségi oldalon adta el 18 napos lányát egy kínai férfi, akit csak „A Duan”-ként emlegetnek a sajtóban. A férfi állítólag egy iPhone-t és egy motort akart venni, ezért adta el a gyereket valamivel több mint 1 millió forintnak megfelelő jüanért - írja az Independent több lapra hivatkozva.


A kislány anyja és apja is 19 éves, a gyerek nem tervezett terhesség után született. A jelentések szerint a nő sok részmunkaidős állást vállalt, hogy legyen pénzük, míg az apa az idő nagy részét internetkávézókban töltötte.

A kislányt a meg nem nevezett vásárlója a testvére számára vette meg. Miután a kislány szüleinek nincs pénzük arra, hogy a gyereket felneveljék, a kislány még mindig a vevőknél van. A vevő állítólag maga kereste fel a rendőrséget, miután megszerezte a csecsemőt.

A hírek alapján az anya is tudott a gyerek eladásáról. Xiao Mei azt mondta, őt is örökbe fogadták, és ahol felnőtt, normálisnak számított, hogy az emberek elküldik máshoz a gyereküket, hogy az nevelje fel. Ő nem tudta, hogy nem szabad eladni egy gyereket.

A nőt 2,5, a férfit 3 év börtönre ítélték.