Keddtől a Fradi szurkolói is olcsóbban tankolhatnak a Mol-kutakon

Fotó: MTI/MTVA / Beliczay László

-

HÁTTÉR

Kedden 12 órakor elindult a Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszer, amellyel számos helyen jelentős kedvezményekkel vásárolhatnak a zöld-fehérek drukkerei.


Az egyesület keddi közleménye szerint a több mint 55 ezer szurkoló, akiknek klubkártyájuk van, országszerte 714 elfogadóhelyen vehetnek igénybe a legkülönfélébb termékekre és szolgáltatásokra szóló, különböző mértékű kedvezményeket. A kedvezmények mértéke termékcsoporttól, valamint szolgáltatástól függően 5-től akár 40 százalékig terjedhet. A kedvezmény mértéke attól is függ, hogy valaki rendelkezik-e bérlettel, vagy csak egy-egy mérkőzésre látogat ki a Groupama Arénába.


A kártyatulajdonosok többek között a Mol-nál is kedvezményt kapnak: akik a Mol Green törzskutakon vásárolnak, literenként hét forinttal olcsóbban jutnak hozzá a 95-ös benzinhez és a normál gázolajhoz.


Nemcsak a Fradi-szurkolókra vonatkozik a Mol kedvezménye: a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) és a Mol Magyarország múlt szerdán jelentették be, hogy a klubkártyával vagy futballkártyával rendelkező magyar szurkolók olcsóbban tankolhatnak a Mol-kutakon.