Károly herceg lányunokára vár

Fotó: Getty Images / WPA Pool

-

Hercegnőt kap Nagy-Britannia? A walesi trónörökös herceg arra számít, hogy igen. Vilmos herceg felesége, Katalin hercegné bármelyik pillanatban szülhet, de állítólag még senki sem tudja a baba nemét.


A hercegi pár április végére várta a babát, aki a jelek szerint néhány nap késésben vannak. Állítólag Vilmosnak és Katalinnak is rejtély a baba neme, aki a második gyermekük lesz a 21 hónapos György herceg után. Ami viszont nagyon jól jön a brit fogadóirodáknak, ahol a többség arra teszi fel a pénzét, hogy lány lesz az újszülött; és most a nagypapa, Károly herceg is ezt harangozta be – adta hírül az AP hírügynökség.

Károly egy százéves veteránnal beszélgetett a windsori kastélyban, amikor szóba került a királyi bébi. A veterán lánya, Lynda Baterman úgy számolt be róla, hogy amikor apja bemutatta, Károly herceg megkérdezte, hány lánya van. Mire az apja azt mondta: egy, de az is épp elég! Mire Károly nevetett, és azt mondta: mi egy lányunokáért drukkolunk!

A londoni St. Mary's Kórháznál már tucatnyi újságíró és elvakult királypárti várakozik napok óta, hogy elsőként tudja meg a hírt, ha megindul a szülés.

Közben a fogadóirodáknál a névre is lehet tenni, és az elmúlt 48 órában a Charlotte megelőzte az Alice-t.