Kapott egy igazi argentin mezt a nejlonzacskós Messi

Forrás: Unicef Afghanistan

-

Január végén járta be az internetet a kisfiú képe, ahogy egy nejlonzacskóból készített argentin válogatott felsőben focizott. Most kapott egy igazit.


Januárban osztották meg rengetegen egy kisfiú képét az interneten, ahogy egy kék-fehér nejlonzacskóból készült 10-es Messi-mezt visel. Akkor nem lehetett tudni ki is a fiú, de pár nappal később kiderült, ő az ötéves afgán Murtaza Ahmadi, aki Kabultól nem messze egy farmon él.


Mint kiderült, a fiúnak bátyja készítette el a zacskóból a mezt, miután az apjuk kénytelen volt megmondani neki, ő bizony soha nem fog tudni mezt venni neki.

Miután megtalálták őket, a CNN-nek az apa úgy nyilatkozott:


Imádja a focit és Messit. Ha az éjszaka közepén felébred, mindig sírni kezd, hogy ő Messihez akar menni.


Messi menedzsmentje csütörtökön erősítette meg, hogy az Irakban tartózkodó Murtazának küldtek egy aláírt válogatott mezt és egy focilabdát.


Szeretem Messit. És a póló azt jelenti, hogy ő is szeret engem.

– mondta a fiú, miután megkapta a mezt.


Az argentin csatár a UNICEF jószolgálati nagykövete, a szervezet pedig segített neki eljuttatni a felsőt – számolt be róla a BBC. Korábban arról is szó volt, hogy Messi szeretne majd egyszer találkozni a Murtazával. Erről most nem szólnak a hírek, ahogy arról sem, hogy mi lett a nejlonfelsővel.