Juhász Péter feljelenti az ablaka előtt kukucskáló TV2-s újságírókat

Fotó: VS.hu / Zagyi Tibor

-


Juhász Péter feljelentette a TV2 munkatársait, mert szerinte tiltott adatszerzés bűncselekményét követték el azzal, hogy bekameráztak a házába. Az Együtt politikusa erről a Facebook-oldalán számolt be.

Juhász csütörtökön közölte: ahogy kilépett lakása ajtaján, azt látta, hogy „egy óriási kamerával áll egy ember az utcán, és leskelődik az ablakban”. Később kiderült, hogy a TV2 az ingatlanjaira volt kíváncsi. A csatorna a híradójában arról számolt be, hogy a politikus gyanúsan nagy lábon él.

Juhász a csatornának elmondta: 350 ezer forintos fizetést kap a párttól, a család ebből, barátnője keresetéből és magánemberek adományából gazdálkodja ki azt a 200 ezer forintot, ami a lakás bérleti díja. Kiderült az is, hogy a családja két hónapja lakik az albérletben, és még nem tudta kifizetni a hónapban esedékes lakbért.


Oktató videó!A TV2 híradójának felvétele vágatlanul. Eredetileg, mint láthatod, élő adás lett volna, de a technika ezt megakadályozta, és nem került fel akkor. A FB valahogy mégis kitette ma reggelre (amit magam sem értek, hogyan). És ha már itt van, nézd meg, hogy milyen válaszokat adtam a TV2 riporterének, amiből lett a tegnapi híradó.Oszd meg, hogy mindenki lássa miből vágtak ki mit.(Az alábbit még tegnap írtam hozzá, amikor úgy volt, hogy élő adásként fut - ezt már olvastad végül más posztnál.)---Felhívtam a figyelmet arra, hogy Orbán egy 13 hektáros területen él 5 kastélyban. Tegnap még az is kiderült, hogy a birtokot övező földeket is mind megvették Mészáros Lőrinc neváre, aki Orbán strómanja. Vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményeztem ellene.Erre mi a TV2 reakciója? Nem, nem azt kezdik el kutatni, hogy Orbánnak honnan van ennyi pénze, hanem azt, hogy nekem miért nincs.Mondjuk jogos, engem is idegesít. Ha téged is zavar, hogy nincs pénzem, ide utalhatsz. Juhász PéterOTP 11773133-00411716Ma reggel Irént vittem iskolába. Ahogy kilépek a kapun, azt látom, hogy egy óriási kamerával áll egy ember az utcán és leskelődik az ablakunkba. Akkor még nem tudtam mire vélni a dolgot, de most bejelentkezett a TV2, hogy jönnének megkérdezni az ingatlanjaimról - jelntsen ez bármit is. Tehát az van hogy az állami pénzből megvásárolt, majd állami reklám milliárdokból fenntartott TV2 nem Orbán vagyonosdását nyomozza, hanem engem próbál lejáratni. Kíváncsian várom, mi kerül a híradóba abból, amit elmondtam.Viszont be kell valljam, igazuk van. A helyzet az, hogy ma, március 17-én még mindig nem tudtam kifizetni az albérletünk esedékes díját. Épp tegnap este írtam a főbérlőnknek, hogy a türelmét kérem. Nagyon rendes és türelmes velem. Azt már el sem merem mondani, hogy a telefonszámlámmal is így állok, lehet, hogy már ma egyirányúsítják.Szóval az van, hogy lebuktam. Nincs pénzem. Nem szégyellem. Vagyunk így egy páran ebben az országban. És ezt most bemutatja a TV2 is. A nézők segítségét fogom kérni, mert szerintem is méltatlan, hogy a korrupció felszámolásában legaktívabb párt egyik vezetője nem él meg a fizetéséből.Remélem segítenek majd.Ha neked is van lehetőséged, hogy segíts, azt is elfogadom. Az is öröm számomra, ha megosztod ezt, hátha más tud, és akar segíteni.Köszönöm.Ide utalhatsz, ha támogatnál:Juhász PéterOTP 11773133-00411716---Orbán 5 kastélyban él:https://www.facebook.com/Juhi.JuhaszPeter/photos/pb.478686885537133.-2207520000.1458156687./1029665767105906/?type=3&theaterÉs a körülette fekvő területeket is felvásárolta már a strómanja:http://atlatszo.hu/2016/03/16/meszarosek-terjeszkednek-a-hatvanpusztai-orban-birtok-korul-plusz-felezer-hektar-a-felcsuti-gombocnek/Ha te is szeretné ilyen jól élni, politizálj becsületesen! Csatlakozz hozzánk!http://egyuttpart.hu/csatlakozz/#nincshatalmukfelettem#nincshatalmukfeletted#Együtt #átlátszó#KorrupcióKormánya#fideszmaffia#korrupció

Posted by Juhász Péter on Thursday, March 17, 2016

A politikus a mostani feljelentésben azt is kérte, hogy a hatóságok foglalják le a csatorna kameráját, amellyel elkövették a bűncselekményt. A politikus ironikusan azt írja, ez egy „teljesen normális eljárás ma Magyarországon”, hiszen korábban a 444 munkatársainak kameráját is lefoglalták, amikor a rendőrség szerint szabálysértést követtek el.

A különbség Juhász szerint az a két ügy között, hogy a 444 újságírói Orbán Viktor gazdagodásáról akartak forgatni, míg a TV2-sök arról, hogy az Együtt politikusa hogyan él. „Én nem jövök ki a pénzemből, Orbán pedig egy 5 kastélyszerű épületet magában foglaló, 13 hektáros területen lakik, amit Mészáros Lőrinc vett neki” – írja.

A kamera lefoglalásáról szóló kérésével az igazságszolgáltatás függetlenségét akarja tesztelni, írta.


Feljelentettem a TV2 munkatársait, mert a tiltott adatszerzés bűncselekményét követték el azzal, hogy bekameráztak a há...

Posted by Juhász Péter on Friday, March 18, 2016