Jubileumi koncerttel ünnepel a Hungaroring

Fotó: MTI/MTVA / H. Szabó Sándor / MTI/MTVA / H. Szabó Sándor

-

30 éves a Magyar Nagydíj, ami már önmagában is elég nagy szó. A szervezők egy koncerttel is tisztelegnek a magyar pálya három évtizedes Forma-1-es történelme előtt.


Pénteken, a szabadedzés után érdemes lesz a mogyoródi versenypálya főbejáratától balra található belső nagy parkoló felé venni az irányt, ez lesz a helyszíne annak a jubileumi koncertnek, amelyre a szervezők az elmúlt harminc év népszerű előadóit kérték fel.

A Hugaroring Monza és Monaco után a harmadik pálya, amelyik folyamatosan szerepel a versenynaptárban, az idei 30. évfordulót pedig igyekeznek emlékezetessé tenni a szervezők. A négy és fél órásra tervezett bulit a Wellhello nyitja, az előadók között lesz Lerch István, Demjén Ferenc, Somló Tamás, a Beatrice, Tóth Vera és Radics Gigi, illetve a Magna Cum Laude. Az est házigazdája DJ Dominique lesz.

A koncerten F1-es jeggyel lehet részt venni, de mivel a helyszín befogadóképessége 10-12 ezer fő, előzetes online regisztrációt kérnek a szervezők a gpticketshop.hu oldalon. A Volánbusz a koncert után az Árpád hídig szállítja a résztvevőket.