Jótékonysági meccs lesz az OSC–Szolnok pólórangadó

Fotó: VS.hu / Zagyi Tibor

Az A-Híd-OSC-Újbuda vízilabdacsapat 2015. április 3-án a Szolnoki Dózsa-Közgép csapatával mérkőzik meg a bajnokság utolsó fordulójában. Bár a bajnoki cím két legnagyobb várományosa ezen a napon egymás ellen játszik, egy jó ügyért mégis összefognak majd.


Ezen a napon ugyanis a belépőkből származó teljes bevételt a Semmelweis Egyetem I. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika számára ajánlják fel, hogy hozzájáruljanak egy új, ultrahangos diagnosztikai készülék vásárlásához. A szurkolók emellett további összegeket is felkínálhatnak a nemes célra. A támogatást az újbudai JSM Alapítvány (Játszva Sportolva Alapítány) segítségével juttatják majd el a Klinikának.

Az OSC ezer szálon kötődik a Semmelweis Orvostudományi Egyetemhez, hiszen annak sportklubjaként alakult meg 1957-ben. A klub megalakulása óta számtalan sikert ért el, és fennállása óta több olyan játékosa is volt, aki az aktív sportolói élet után az orvosi hivatást választotta.


Nagyon örülünk annak, hogy a mostani felajánlással hozzájárulhatunk egy nagy múltú intézmény korszerű működéséhez. Az OSC számára rendkívül fontos a társadalmi szerepvállalás, az elmúlt hónapokban többször is kiálltunk egy-egy jó ügyért, így nem volt kérdés, hogy a JSM Alapítvány kezdeményezését is támogatjuk

– mondta el Dr. Konrád Mária, az A-Híd OSC Újbuda egyesületi elnöke.


Az OSC és a Szolnok mérkőzései mindig izgalmasak, reméljük, most is sokan eljönnek, szurkolnak nekünk és ezzel egy jó ügyért is tesznek

– tette hozzá Becsey Péter, az A-Híd OSC Újbuda sportigazgatója. Az A-Híd OSC Újbuda jelenleg az E.ON Férfi OB I Osztályú Országos Bajnokság alapszakaszában a második helyen áll, négy ponttal a Szolnoki Dózsa-Közgép mögött.