Jönnek a CÖF reklámfilmjei a „gazdasági honfoglalók” ellen

Fotó: MTI/MTVA / Varga György

-

Közleményben mennek neki a menekülteket védőknek a Békemenet szervezői. Szerintük akik idegengyűlölettel vádolják a kormányt, azok álhumanisták, álszentek, álcivilek, a kormány megdöntésére szövetkeztek, és az lenne a legjobb, ha saját kezűleg védenék meg a déli határvidéket. Kerítésre viszont szükség van, írják, és erre saját reklámfilmekkel hívják majd fel a figyelmet.


„A hazát támadó, magát baloldalinak mondó pártok és a külföldi pénzekkel fenntartott álcivil szervezeteik az illegális bevándorlás kapcsán most 19-re lapot húztak! Álszent módon humanitásról papolnak, a magyarság létét és jövőjét védő kormányt idegengyűlölettel vádolják” – írja a CÖF-CÖKA a közleményében, hozzátéve, hogy akikről szó van, azok valójában a legitim magyar kormány megdöntésére szövetkeznek.

A baloldali ellenzék a CÖF szerint „a schengeni határok szétverésében érdekelt és az embercsempészetet támogatva, szabad utat engedne a zöldhatáron átnyomuló gazdasági honfoglalóknak”.

A közlemény azt írja, „a nyugat-balkáni exodus balkáni útvonalát minden lehetséges eszközzel le kell zárni. Az illegális határsértők oldalán hangoskodók már most tehetnek az álhumanizmusuk által okozott károk enyhítéséért. Személyes terepmunkával Ők védjék meg déli területeink lakosságának békés hétköznapjait, a házak kertjeit, a megművelt földek termését.”

A közlemény azzal zárul, hogy „a CÖF-CÖKA Kuratóriuma tagjai egyenként 100 000 forintos hozzájárulással, reklámfilmmel elkezdik a polgárok figyelmének felhívását a zöldhatárzár mielőbbi létrehozásának szükségességére”.