Jön Gyurta Dani és az utolsó magyar fociremény

Fotó: AFP / JOSEP LAGO

-

Gyurta Dániel, a férfi pólóválogatott és az egyetlen versenyben lévő magyar focicsapata, a Debrecen El-selejtezője is képernyőre kerül csütörtökön. Ez lesz ma a tévében.


Szilágyi Liliána lesz az egyetlen magyar versenyző a kazanyi vizes világbajnokság csütörtöki döntőiben, ő a 200 méter pillangó fináléjában szerepel. A szerdai előfutamokból Szilágyi a harmadik legjobb idővel jutott tovább, majd az esti elődöntőben is összesítésben a harmadik helyet szerezte meg. A szám fináléja csütörtökön 17.20 órakor kezdődik.

A délelőtti előfutamokban a magyarok közül elsőként elvileg Hosszú Katinkát láthatja majd a közönség, a 200 méter vegyesen világcsúccsal aratott sikerét, valamint a 200 méter gyorson elért ötödik helyét követően ezúttal 100 méter gyorson indulna a hét egyéni számot vállalt klasszis. Szereplése azonban még kérdéses, ugyanis szerdán jelezte, elképzelhető, hogy inkább visszalép és pihen.


Őt 200 méter háton Balog Gábor követi, majd 100 mellen Sztankovics Anna indul. Ezt követően Gyurta Dániel, a férfi 200 méter mell egyeduralkodója áll rajthoz. Az olimpiai bajnok példa nélküli tettre készül, ugyanis ő lehet az úszósportban az első, aki ugyanabban a számban háromszor is megvédi világbajnoki címét. A délutáni középdöntőben is láthatjuk, ha továbbjut az előfutamból.

A férfi vízilabda-válogatott az 5-8. helyért folytatja szereplését, Benedek Tibor együttese 16 órától az amerikaiakkal találkozik.Benedek Tibor


Élő sportközvetítések a hazai televíziókban augusztus 6-án, csütörtökön:
M4
8.15: Vizes vb, Kazany, úszás, előfutamok
15.30: Vizes vb, Kazany, férfi vízilabda, Magyarország-Egyesült Államok
17.15: Vizes vb, Kazany, úszás, elődöntők, döntők
19.00 Labdarúgó Európa Liga-selejtező, 3. forduló, visszavágó, Rosenborg-Debrecen
21.00: Vizes vb, Kazany, vízilabda, Szerbia-Olaszország
Sport 1
13.35: Lósport, futam
Sport 2
22.00: Tenisz, ATP-torna, Washington
Sportklub
13.00 és 17.40: Tenisz, ATP-torna, Kitzbühel
Eurosport
8.15: Vizes vb, Kazany, úszás, előfutamok
16.15: Vizes vb, Kazany, úszás, elődöntők, döntők
19.30: Vizes vb, Kazany, férfi vízilabda, elődöntők
Eurosport 2
15.15: Kerékpár, Dán körverseny, 3. szakasz
17.30: Kerékpár, Lengyel körverseny, 5. szakasz