Jegyárak és időpontok az Eb-pótselejtezőre

-

Oslóban kezdünk, a Groupama Arénában folytatjuk, és már kaphatók a jegyek a Franciaországba vezető út utolsó két meccsére.


Mint a nyoni sorsoláson kiderült, a magyar válogatottnak Norvégiával kell megmérkőznie a jövő évi Európa-bajnoki részvétel jogáért. Miután a párosításban a norvégok nevét húzták ki először, ezért a párharc első mérkőzését náluk vívjuk, mégpedig november 12-én Oslóban 20 óra 45-kor. A visszavágóra három nappal később, november 15-én 20.45-kor a Ferencváros otthonában, a Groupama Arénában kerül sor.

A mérkőzésre már kaphatóak a jegyek, igaz egyelőre csak az interneten, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon. Személyesen a Ticket Express két budapesti irodájában (Bálna, Syma Csarnok), a TEX hálózatában, országszerte több mint 300 partnerirodában, valamint a forgalmazásba bekapcsolódó NB I-es és NB II-es klubok (Békéscsaba, DVTK, FTC, Haladás, ZTE) jegypénztáraiban lehet megvásárolni hétfőtől.

A jegyárak ugyanazok lesznek, mint az eddigi selejtezőmérkőzéseken, azaz helytől függően 3500, 4500, 8000 és 11000 forintért lehet az Üllői úton szurkolni a válogatottnak.