Játszótéren önkielégített a debreceni szatír

-

Egy édesanya rá is szólt, de ő nem hagyta abba. Vádemelést javasolt a rendőrség.


Vádemelési javaslattal élt a rendőrség R. Miklóssal szemben, aki a megalapozott gyanú szerint az egyik debreceni játszótéren szeméremsértő módon mutogatta magát.

A nyomozás adatai szerint szeptember 6-án kora délután a debreceni Fényes udvarban található játszótér egyik padján a 18 éves gyanúsított „szeméremsértő módon mutogatta magát az ott játszó gyerekeknek, illetve önkielégítést végzett”.

A fiatalemberre hiába szólt rá az egyik gyermek édesanyja, ő folytatta a cselekményt, majd a közeli buszmegálló irányába távozott. A nő szólt az élettársának, ő a buszmegállóban kérdőre vonta fiatalembert, akit a helyszínre érkező rendőrök elfogtak és a rendőrkapitányságra előállítottak.

A nyomozók a debreceni lakost gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására, amelyet a Debreceni Járásbíróság 2015. szeptember 8-án elrendelt.

A gyanúsítottal szemben folytatott eljárást a nyomozóhatóság a napokban lezárta, és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.