Járdán át lépett meg a rétsági simsonos

Forrás: wikipedia.org

-

Aki látta május végén a bordó Simson Start a gyalogosok közé hajtani, most jelentkezzen!


A lakosság segítségét kéri a rendőrség, miután járőrei 2015. május 30-án 19 óra 10 perc körül hiába próbálták meg megállítani és ellenőrizni a jelzett segédmotor kerékpár vezetőjét.

El lehet képzelni a szituációt, amiről a rendőrség honlapja így számol be: „A rendőrök megkülönböztető fényjelzés és kihangosító használatával megállásra szólították fel a jármű vezetőjét, aki ennek nem tett eleget. A sofőr a Petőfi, Rákóczi, Ady, Jókai, Bem és Madách utcában történt haladása során egy alkalommal - a Petőfi úton - a járdára is felhajtott és egy ott közlekedő gyalogost elugrásra kényszerített”.

A rendőrség kéri mindazok jelentkezését, akik az esettel, vagy a bűncselekmény elkövetőjével kapcsolatban információval rendelkeznek. Bejelentéseiket tegyék meg személyesen a Balassagyarmati Rendőrkapitányságon (2660 Balassagyarmat, Bajcsy-Zsilinszky út 6. sz.), vagy hívják a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 32/312-148-as telefonszámon, illetve tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 0680/810-107 „Telefontanú” zöld számán (hétfő-csütörtök.: 8-16, péntek:8-13), továbbá a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.