Janet Jackson félbeszakította koncertjét, műteni kell

-

Orvosai azt mondták, nem halogathatja a beavatkozást – mondta az énekesnő, de arra nem tért ki, hogy milyen sebészeti beavatkozáson esik át.


Janet Jackson, aki több évi kihagyás után nemrégiben tért vissza a színpadra, csütörtökön közölte, hogy az orvosai azt tanácsolták neki: haladéktalanul műtétre van szüksége. „Vérző szívvel kell közölnöm, hogy tavaszra kell halasztanom Unbreakable turnémat" - írta az énekesnő, de további részleteket nem árult el az egészségi állapotáról.

Michael Jackson, a "popkirály" most 49 éves húga január 9-én lépett volna ismét színpadra Denverben maratoni koncertsorozata keretében, és egészen júniusig koncertezett volna az Egyesült Államokban, Kanadában és Európában.

Nem közölte, hogy pontosan mikor folytatja a turnét, csak annyit ígért meg, hogy valamennyi koncertjét megtartják egy későbbi időpontban, és a már megvásárolt jegyek árát visszatérítik.

Janet Jackson koncertsorozata augusztus 31-én kezdődött a kanadai Vancouverben, de azóta már több egyesült államokbeli koncertjét lemondta, hogy pihentesse a hangszálait.

Az énekesnő hétévi szünet után októberben adott ki új albumot - az Unbreakable-t -, amellyel 2009-ben elhunyt bátyja, Michael Jackson emléke előtt tisztelgett.


A turné chicagói állomása