Jakupcsek: Nem tudom felfogni, hogy kirúgtak!

Forrás: Médiaklikk

-

Jakupcsek Gabriella tegnap tudta meg, hogy a legújabb, 130 főt érintő csoportos létszámleépítés keretében őt is elküldik az MTVA-tól. A műsorvezető azóta részletesebben is beszélt kirúgása körülményeiről.


"Most lett volna az 500. adása a Ridikülnek, amit pedig a hangomon hall, az a mélységes bánat, szomorúság és értetlenség" - fogalmazott Jakupcsek a Blikknek. A lap telefonon érte utol a műsorvezetőt, aki elárulta: derül égből villámcsapásként érte a hír, hogy kirúgják a közmédiától. A hírt ráadásul forgatási időben, a felvételek szünetében közölték vele. Jakupcsek azért sem érti a döntést, mert a Ridikül a Duna TV egyik legnézettebb műsora, és a szintén az ő részvételével készülő Magyarország, szeretlek! is jól teljesít.


A Blikk cikke szerint (Kirúgást kaptam karácsonyra) Jakupcseket a sírás határán állt, mikor beszéltek vele. A műsorvezető most azon gondolkodik, hogyan mondja el a gyerekeinek a hírt.Hétfőn a Magyar Nemzet írta meg elsőként, hogy az MTVA 2016. január 1-től 130 dolgozójának, köztük ismert tévés, rádiós személyiségeknek mond fel.