Ivott, gázolt, elhajtott a korábbi ManUnited-focista

-

Bűnösnek vallotta magát Darron Gibson, az Everton focistája egy biciklista elütésében. Elismerte azt is, hogy részegen vezetett, és elhagyta a baleset helyszínét – írta a Guardian.


Három kerékpáros megállt egy angliai országút szélén még augusztus közepén, mert az egyikük bringáján elszakadt a lánc. A 27 éves Darron Gibson elütötte őket fekete Nissan Skyline GT-R Nismójával.

A legrosszabbul járt biciklista lábai, könyöke és kézfeje is megsérült, míg a 4500 fontos szénszálas járműve totálkáros lett.

A korábbi Manchester United-játékos lassítás nélkül elhajtott, majd amikor tankolni akart egy benzinkútnál az otthona, Bowdon közelében, az egyik tartálynak ütközött. A kút egyik alkalmazottja aztán kihívta a rendőrséget, amikor Gibson mezítláb szállt ki az autóból.

Az ír válogatott focistát a bíróságon ittas vezetéssel, gondatlan vezetéssel és balesetnél való segítségnyújtás elmulasztásával vádolták. A testület elnöke, Susanne O'Connell közösségi büntetést kért Gibsonra, aki az ítélet életbelépése előtt még beszélni fog a bíróságon.