Ittasan karambolozhatott a Fradi két focistája

-

A Ferencváros két magyar futballistája ült abban az autóban, amelyik vasárnap hajnalban kőfalnak hajtott Budapesten, írja az mno.hu.


Az mno.hu értesülései szerint a Ferencváros két magyar futballistája ült abban az autóban, amelyik vasárnap hajnali kettő óra körül kőfalnak ütközött a Budapest II. kerületében található Kútvölgyi úton. Az autó összetört, és az ütközés hatására az összes légzsákja kinyílt.


A baleset szemtanúi szerint az autóban ülő játékosok ittasak voltak, és egyikük szóváltásba is keveredett a helyszínen lévőkkel.

Az esetet rendőri intézkedés követte, melyről az mno.hu megkeresésére az ORFK az alábbi közleménnyel válaszolt:

"Budapest XII., Kútvölgyi úton 2016. január 17-én a reggeli órákban – eddig ismeretlen okok és körülmények között – egy személygépkocsi kőfalnak ütközött. A baleset során két személy megsérült. A baleset körülményeit a Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya vizsgálja."

A Ferencváros részéről részéről nem kommentálták a történteket. A bajnokságot nagy fölénnyel, a második helyen álló Újpestet 18 ponttal megelőzve vezető Ferencváros itthon kezdte meg a felkészülést a tavaszi szezonra, hogy január 20-án a törökországi Belekbe tegye át székhelyét.