Itt vannak a részletek a 2 éves kisfiú eltűnéséről

Forrás: Police.hu

-

A kétéves kisfiú hatvani otthonából tűnt el, egyszerűen kisétált a kapun. A rendőrség fél 10 óta keresi, még nem akadtak a nyomára. (Update: késő este megtalálták.)


Az ajtó nyitva volt, a kisfiú már elérte a nagykapu kilincsét is, így szökött meg otthonról – írja a Blikk. A lapnak sikerült beszélnie a kisfiú édesapjával, aki a munkahelyén értesült a hírről.

„Reggel dolgozni mentem, telefonon szóltak: a kicsi eltűnt otthonról. A feleségem és édesanyám otthon volt a két gyerekkel. Azonnal hazamentem én is, azóta pedig tétlenül várok arra, hogy végre megcsörrenjen a telefonom, hogy megtalálták a kisfiam.”

A szülők azonnal szóltak a rendőrségnek, akik kihallgatták a szomszédokat, de senki sem látta a kétéves gyereket. Hatvan utcáin rengeteg ember keresi Víg Tamást.


Ezt a kisfiút keresik


A kétségbeesett szülők csak találgatni tudnak, hol lehet a gyerek:
Nagyon sokat voltunk nyáron a közeli játszótéren, ezért arra gondolok, most is odatartott. A rendőrség nyomkövető kutyája is arra ment, de egy kereszteződésnél elvesztette a szagot

– mondta az apa a lapnak.

A rendőrség közleménye szerint a kisfiú 90 cm magas, átlagos testalkatú, szőkés barn,a rövid hajú, kerek arcú, kék szemű. Eltűnésekor fűzöld színű kapucnis, cipzáras felsőt, szürke nadrágot, alatta harisnyanadrágot, valamint mustárszínű cipőt viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki az eltűnt kisfiút felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja az ingyenesen hívható 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.