Itt hallgathatja élőben a DumaFocit

Fotó: DumaFoci / Facebook / DumaFoci / Facebook

A standuposaink által kommentált mérkőzéseket a lenti beosztásnak megfelelő időpontokban az itt található linkeken lehet elérni élőben! A stream hallgatható a böngészőből számítógépen és mobilon, vagy tetszőleges médialejátszóban a letölthető fájlok segítségével.


Három kiváló, focirajongó dumaszínházas standup-komikus, Felméri Péter, Hajdú Balázs és Tóth Edu a vébé teljes ideje alatt kommentál a VS.hu-n mérkőzéseket, összesen 16 alkalommal. A stúdióban egyszerre általában ketten lesznek bent, a lenti beosztás szerint - az élő közvetítést pedig a lenti lejátszó segítségével, vagy a letölthető stream linkeken keresztül lehet figyelemmel követni. Jó szórakozást!


DumaFoci ÉLŐ

Amikor adásban vagyunk, itt hallgathatja a DumaFocit élőben: A DumaFoci közvetítése a netrádiók által is használt technológiára épül, így bármelyik hagyományos médialejátszóval bele lehet hallgatni. Ha ez a HTML5-ös lejátszó valamiért nem működne, vagy nem jelenik meg a böngészőben, itt találhat egy Flash-es változatot. A közvetítés webcíme: http://87.229.24.114:6440/live.mp3 A Winampban egy kattintással megnyitható lejátszólistát pedig innen éri el. Ha nincs a gépén lejátszó, akkor az ingyenes VLC letöltését ajánljuk.  Ezeket ajánljuk még:

A VS.hu-n a korábbi DumaFoci közvetítések a Foci vb 2014 oldalon belül a DumaFoci aloldalon találhatóak. A standupos srácok saját Facebook-oldalt kreáltak, DumaFoci néven. Ajánljuk még a vb-hírek és nagyobbb anyagaink Facebook-os lelőhelyét, a VS. Sportot, valamint a kedves Olvasó csekkolja címlapunkat is, ahol az Íróválogatott utolsó cikkeit is megtalálja.