Itt babázik majd Orbán Ráhel

Forrás: Google Maps

-

A Blikk már tudni véli, hogy a Tiborcz-család csabdi birtokán rendezik be a babaszobát a kormányfő első unokájának.


A Blikk megerősítette azt a pletykát, hogy Orbán Viktor legidősebb lánya, Ráhel gyermeket vár. A lap úgy tudja, hogy a a kormányfő lánya 4-5 hónapos terhes.


Ráhel és férje, Tiborcz István állítólag már berendezkedett a férj családjának birtokán, Csabdi-Tükröspusztán, ahol a lakodalmat is tartották az esküvői szertartás után. A fenti képen a birtok látszik a Google térképén.

Orbán Viktor hivatalosan még nem szólalt meg a híreszteléssel kapcsolatban, a Blikk tudomása szerint a Fidesz frakciójának lillafüredi ülésén sem beszélt erről, csupán a szűkebb családi, baráti körben. Ott viszont kitörő lelkesedéssel fogadta az unoka érkezésének hírét.

A Blikk a kormányfő korábbi nyilatkozatát idézte, hogy miként tekint a nagypapai örömök elé. Ráhel 2013-as esküvőjekor Orbán Viktor így beszélt erről.


Unokáról egyelőre nem szóltak, hogy érkezne. De remélem, előbb-utóbb gyarapodunk. Ez a bejelentés még hátravan, s azt hiszem, nekem mellbevágóbb lesz, mint az esküvőé. Még fiatal, életerős emberként gondolok magamra, furcsa lesz, ha egyszer csak nagypapának szólítanak