Itt az előzetes Ryan Reynolds kattant szuperhősfilmjéhez

Forrás: 20th Century Fox

-

A röhejesen idióta szuperhősökről szóló összeállításunkban is megírtuk, hogy Reynolds évek óta próbálja tető alá hozni a Deadpool-filmet a nagypofájú szuper-bérgyilkosról. Álma most megvalósul, megérkezett az első trailer.


A sztár először az X-Men kezdetek: Farkasban játszotta el Deadpoolt, de abban a karakter egyáltalán nem beszélt, pedig a képregényekben éppen az a legjellemzőbb tulajdonsága, hogy sosem áll be a szája, még gyilkolás közben sem. Reynolds is sikerületlennek érezte azt a filmet, és azóta próbál csinálni egy "rendes" Deadpool-mozit - ami már a célegyenesben van.


Olyannyira, hogy már rendes előzetest is kapott, amelyben megismerjük Wade Wilsont és gyönyörű feleségét (a Homelandből ismert Morena Baccarin). Wilson rákos lesz, az egyetlen esélye a túlélésre, ha szuperkatonává operálják. Felépülése után pedig bérgyilkosként használják őt, de a humorérzékét nem tudták elvenni tőle.

A klip alapján a Deadpool a Kick-Ass-hez és a Kingsman: A titkos szolgálathoz hasonló, erőszakos zúzásnak ígérkezik, ami inkább ízléstelen, mint vicces, de majd meglátjuk. Legalább feltűnik Kolosszus az X-Menből.

A forgatókönyvet a Zombieland írói, Paul Wernick és Rhett Reese írták, a rendező az eddig számítógépes trükkökön dolgozó Tim Miller. A Deadpoolt jövő februárban mutatják be Amerikában.