Itt a Trónok harca hatodik évadának újabb előzetese

Forrás: HBO

-

Továbbra sem tudjuk: él-e még Jon Snow?


Az HBO hétfőn közzétette a Trónok harca 6. évadának második trailerét is, a korábbi előzeteshez hasonlóan olyan szereplőt is mutatnak benne halottnak, aki az ötödik évadban még élt.


A Trónok harcának forgatókönyvíró-producere, Bryan Cogman szerint a hatodik évadban láthatja majd a közönség a történet eddigi legnagyobb csatajelenetét. Cogman olyan csatát ígért a nézőknek, amelyben valóban összecsap az egymással szemben álló két hadsereg.

A második trailer azután jött ki, hogy Hollywoodban bemutatták az évad első, A vörös nő címre hallgató részét a Kínai Színházban. Az HBO-n április 24-től folytatják a sorozatot, amelyet egyébként Barack Obama mindenkinél hamarabb láthatott.A legújabb évad költségvetése messze meghaladja a korábbiakét, az egyes epizódok költségvetésére már tízmillió dollárnál (2,8 milliárd forintnál) is többet szántak, amelyek általában hatmillió dollárba (1,6 milliárd forintba) kerültek. A sorozat alkotói még arra is kényszerültek, hogy plusz pénzt kérjenek az HBO-tól a második évad leglátványosabb, Feketevíz című epizódjához, amely végül nyolcmillió dollárból (2,2 milliárd forintból) készült el.
A Westeros fölötti hatalom megszerzéséért folyó küzdelem tavaly epizódonként átlagosan 20 millióan nézőt vonzott.