Itt a lista, ezek a boltok lesznek nyitva vasárnap

Fotó: VS.hu / Kummer János

-


Három Lidl üzlet, egy ceglédi, egy győri és egy mezőkövesdi is nyitva lesz most vasárnap – írja a mindenar.hu.

A Spar az előző vasárnap 13 boltját tette elérhetővé, most vasárnap azonban csak tíz üzlete lesz kivétel a boltzár alól. Emellett az OMV-kutakon lévő Spar Expresszek is nyitva tartanak.

A CBA-na, a Reálnak és a Coopnak is sok üzlete lesz nyitva június 21-én. A reálos boltok listáját itt találhatja meg. A coopos boltok között itt keresgélhet.

A Manna Facebook-oldalán korábban megjelenített, vasárnap is nyitva tartó boltokat felsoroló lista ezen a héten nem volt elérhető, jó eséllyel nyitva lesz a Vámház körúton, a Baross utcában, a Podmaniczky utcában és a Teréz körúton lévő üzlet.

A többi nagy boltlánc, az Aldi, az Auchan, a Penny Market nem tett közzé a honlapján olyan információt, amely szerint bármelyik boltjuk kivétel lenne most vasárnap a boltzár alól.

Hetekkel ezelőtt a Mol is elindította üzletláncát: a kutakon kialakított Fresh Corner üzletekben mindennapos termékeket – például lisztet, cukrot, étolajat – is lehet kapni. Eddig két üzlet nyílt meg, de folyamatosan bővül a hálózat. Ezúttal két XI. kerületi Mol-bolt lesz nyitva.

A Tesco több mint 200 áruházából vasárnaponként két üzlet elérhető, mert ezeket a saját benzinkútjain a Shell működteti. Ezek egyike a IX. kerületben, a Haller utcában van, a másik Budaörsön.

További részleteket, üzletlistát itt talál.