Itt a hivatalos tájékoztatás a gyerekét és magát lelövő rendőrnőről

Fotó: hirpress.hu / Benke Donát

-

Egy rendőrnő megölte kisfiát, majd magával is végzett.


A XVIII. kerületi kapitányságon dolgozott az a rendőrnő, aki kedden lelőtte kisfiát, majd magával is végzett otthonában – közölte a Központi Nyomozó Főügyészség. A nő akkor nem volt szolgálatban, a gyilkossághoz és öngyilkossághoz maroklőfegyverét használta.

A tragédia a XVIII. kerületben, a Bartók Béla utcában történt kedd délután. A helyszíni szemle hajnalban fejeződött be. Az ügyészség kegyeleti okokból több részletet nem közölt.Csak találgatnak

A Bors arról írt, hogy a nő feltételezhetően saját szolgálati fegyverével követte el tettét, a holttesteket a nő édesanyja találta meg, aki sokkos állapotba került. Kedden több lap arról írt, egy kétgyermekes rendőrházaspárról van szó, a lány állítólag 10 éves, a kisfiú 9 éves volt. A környékbeliek szerint a 30 év körüli rendőrházaspár tavasszal költözött az utcába.


A Bors megszólaltatta a nő élettársát, aki csak annyit mondott, hogy az utóbbi időben „megromlott a kapcsolatuk” a nővel.

A Blikk azonban ettől eltérően azt írja, hogy a nő korábbi élettársa egy gazdag vállalkozó volt, aki egyik napról a másikra elhagyta őt. A nő és gyermeke ott maradtak egy nagy házban, amelynek fenntartása nagyon sokba került, emiatt az utóbbi időben rossz anyagi körülmények között éltek.