Itt a gazdag partiállatok legprosztóbb kelléke

Forrás: Extra-Night

-

Nehéz lehet úgy pezsgőt locsolni, ha az ember nem többszörös nagydíjgyőztes Forma-1-es pilóta. Ezt a problémát ismerte fel egy francia feltaláló, majd megalkotta a pezsgőgéppisztolyt.


Az alkoholtilalom és a gengszterkorszak legendás Thompson géppisztolyára hasonlító pezsgőfegyvert dolgozott ki a partikellékeket gyártó francia Extra Night cég. A 440 euróba kerülő gengsztergitárba másfél literes pezsgősüveget lehet tölteni, és már lehet is vele locsolni a buli többi résztvevőjét. A hiánypótló találmány honlapja szerint a spriccelés mellett pezsgőtartóként valamit közönséges, az ital pohárba töltésére szolgáló eszközként is használható a fegyver.
A franciák tavaly november óta próbálják bevenni a világot az arany és ezüst színben is kapható italgéppuskával. Az amerikai piacon már megvetették a lábukat.A puska még nem tökéletes. Egy partikellékeket forgalmazó német webbolt leírása szerint sem a Dom Pérignon sem a Ruinart óriás, másfél literes üvegei nem passzolnak a tárba. Igaz, ugyanők írják azt is, hogy a fegyver úgy néz ki, mint egy AK-47 Kalasnyikov, de ez sem igaz, szóval könnyen tévedhetnek. Küzdelmes az élet!