Ismét sztárparádé a Bónuszon

Fotó: Deadcode

-

Az idén kicsit eltolva ugyan, de ismét megrendezik a Bónusz Fesztivált, amely Közép-Európa legnagyobb egynapos indoor elektronikus zenei fesztiválja.


A november 21-én a Hungexpón rendezendő fesztiválon közel 40 DJ és producer mutatja meg magát, és hallatja zenéit. Az évről-évre Magyarország leglátványosabb eseményeként emlegetett Bónusz az idén sem fog engedni a megszokott színvonalból, hiszen a legnagyobb előadók mellett elképesztő vizuális- és lézershow fog társulni az estéhez. A négy helyszínre szervezett program a jelenkori e-zene legelismertebb alakjait, valamint a legnagyobb fesztiválok előadóit fogja felvonultatni.


Látványban idén sem lesz hiány


A Thunder Arena fellépői a világ legnagyobb fesztiváljairól jönnek Budapestre, érkezik a kanadai DVBBS, amely az egyik legkeresettebb DJ-formáció jelenleg. Jön Tujamo is, aki szintén több tízezres tömegek előtt bontja le rendszeresen a színpadokat. Fellép a holland Dyro, aki jelenleg a szcéna egyik legtermékenyebb producere, illetve a világ fesztiváljainak legmeghatározóbb nevei között szereplő Julian Jordan is.

A Deadcode Arenát idén is a legnívósabb kortárs techno fogja meghatározni, ahol fellép a techno bárójaként emlegetett Dave Clarke, illetve az amerikai Dubfire. Jön napjaink és a műfaj egyik legizgalmasabb párosa: a birminghami technolegenda, Surgeon, illetve a New York-i Lady Starlight, akik közös élő szettel edzik majd a techno arénát. Ott lesz a Drumcode-csillag Alan Fitzpatrick, valamint Rebekah, a szintén legendás CLR-től, az olasz Sasha Carassi, valamint az üstökösként berobbant Black Asteroid.


A DVBBS az egyik legnagyobb név


A B My Lake Arena falait pedig olyan nemzetközi nagyságok fogják bevenni, mint a hét év után új albummal készülő Loco Dice Düsseldorfból, az egykori Art Department-tag, Kenny Glasgow, illetve a berlini Gregor Tresher, de élő szettel készül Petar Dundov és jön Caleb Calloway is New Yorkból.

A Bónusz szabadtéri, fűtött színpadán, a Soundhead Terrace-on a magyar mezőny krémje lép majd fel, a fesztivál teljes line up-ját ide kattintva lehet memorizálni. További információk és jegyvásárlás az esemény honlapján.


Az idei Bónusz trailere: