Ismét megsérült az Arsenal egyik legjobbja

Fotó: BACKPAGE IMAGES Ltd / MICHAEL ZEMANEK

-

Arséne Wenger vezetőedző elmondta, hogy a 27 éves chilei szélső, Alexis Sánchez korábbi combsérülése az egyik edzésen kiújult.


Sánchez problémái a Norwich City elleni mérkőzésen kezdődtek, november végén. Eleinte úgy gondolták, hogy a hétfői, Manchester City elleni találkozón visszatérhet, de végül a kispadon sem kapott helyet.

„Azt hiszem, csak január közepén térhet vissza, a karácsonyi időszakban még nem számíthatunk rá – mondta Wenger, aki hozzátette, hogy dél-amerikai légiósuk sérülése nem súlyosbodott jelentősen. – Azt tervezte, hogy hétfő este leül a kispadra, de annyira lelkesen edzett, hogy ismét érzett egy kis fájdalmat, mi pedig nem akartunk kockáztatni” – magyarázta a vezetőedző.


A Manchester City elleni rangadót 2-1-re megnyerő, az angol élvonal tabelláján ezáltal továbbra is második helyen álló londoniak december 26-án a Southampton otthonában lépnek pályára, majd két nappal később az újonc Bournemouth együttesét, január 2-án pedig a Newcastle Unitedet fogadják, ezt követően a FA-kupa harmadik fordulójában a Sunderlanddel játszanak.