Ismét kirándulóidőnk lesz a hétvégén

Fotó: MTI / Varga György

-

Eső nem nagyon várható, miközben akár 15 fokig is felmelegedhet az idő a köpönyeg.hu előrejelzése szerint. Reggelente azonban több helyen is fagyra számíthatunk.


Péntek

A hajnali párásság megszűnése után szikrázó napsütésre van kilátás. Eső teljesen kizárt. Gyenge lesz a szél. Fronthatás sem terheli a szervezetünket. Reggel -1 és +5 fok között alakul a hőmérséklet, délután 13-17 fok lesz.


Szombat

Reggel még párás lehet a levegő, aztán ragyogó napsütés várható. Igazi kirándulóidő lesz. Reggel gyengén fagyhat, délután 14-15 fok körüli értékeket mérhetünk.


Vasárnap

Mindenszentek napján reggel többfelé számíthatunk gyenge fagyra. Napközben a napsütés hatására gyorsan melegszik a levegő: délután 11-14 fok között alakul a hőmérséklet.


Hétfő

A hajnalban képződött ködfoltok csak lassan oszlanak fel. Napos és párás területek váltakozhatnak. 11 fok körül alakul a csúcsérték, reggel többfelé fagyhat.


Keddtől

Nem valószínű lényeges időjárás változás: marad a csendes ősz idő, azonban egyre makacsabb lehet a párásság, többfelé egész nap megmaradhat a köd, illetve a ködfelhőzet.