Ismét edzőt váltott a Baloghot és Sallait is foglalkoztató Palermo

-

A szezonban már másodszor történt edzőváltás az olasz labdarúgó-bajnokságban kieső helyen álló Palermo labdarúgócsapatánál, melyet csütörtöktől Eugenio Corini irányít.


A Sallai Rolandot és Balogh Norbertet is foglalkoztató klubtól azután küldték el Roberto De Zerbit, hogy a gyenge bajnoki szereplés mellett szerdán az Olasz Kupából kiesett a gárda, mivel büntetőrúgásokkal alulmaradt a másodosztályú Speziával szemben. A mérkőzésen Sallai végig a pályán volt, és többször is gólt szerezhetett volna, míg a hosszabbításra becserélt Balogh – aki hosszú sérülés után játszott először – a 11-eseknél kihagyta büntetőjét, amellyel továbblőhette volna együttesét a legjobb 16 közé.


A Palermo a bajnokságban 14 forduló alatt csupán hat pontot gyűjtött, legutóbbi hét mérkőzését elveszítette, és az utolsó helyen áll. De Zerbi a második forduló után váltotta Davide Ballardinit a kispadon, most pedig Eugenio Corininek adta át a helyét, aki 2003 és 2007 között a klub játékosa volt, s korábban a Chievo csapatát irányította.

Maurizio Zamparini, a klub elnöke az elmúlt 29 év alatt közel 60-szor váltott edzőt.