Ingyenes hetilapot indítanak Habonyék?

Fotó: VS.hu / Zagyi Tibor

-

A Profession.hu-n megjelent egy hirdetés, amelyben Habonyék nemrég alapított cége keres hirdetésszervező és értékesítő munkatársakat.


Májusban induló, országos, ingyenes terjesztésű, nagy példányszámú, igényes közéleti hetilaphoz keresünk gyakorlattal rendelkező, profi hirdetés-szervező és értékesítő munkatársakat, kiemelkedő jutalékrendszerben.

Ezzel kezdődik egy a Profession.hu álláshirdető portálra kirakott hirdetés, amelyet a leírás szerint a Modern Media Group Zrt. tett fel. Ez az a cég, amelynek 50 százalékos tulajdonosa a miniszterelnökkel szerződéses viszonyban nem álló tanácsadó, Habony Árpád, és szintén ez az a cég, amely állítólag az „új jobboldali sajtóbirodalom központi cége lesz”.


A másik tulajdonos Győri Tibor, aki az előző ciklusban a Miniszterelnökség jogi ügyekért felelős vezetője volt.

A cím is stimmel, a hirdetésben a munkavégzés helyeként a Perc utca van feltüntetve, ahol egyébként a nemrég Liszkay Gábor, korábbi Magyar Nemzet-főszerkesztő által megvásárolt Napi Gazdaság is működik.

A hirdetés alapján ingyenes hetilaphoz keresnek munkatársakat, így valószínűleg nem a Napi Gazdaságról és nem is a Via.hu internetes oldalról van szó, hanem egy a Heti Témához hasonló lapról, amilyen témájú újságról szintén beszéltek korábban.

Az új lap ráadásul a napokban elindulhat, mert – ahogy az a hirdetésben olvasható – a hetilapot már májusban elkezdik terjeszteni


Az álláshirdetés