Ingyen tippeket kaptunk a bundabotrány főszereplőitől

Fotó: Viptipp.hu

-

Tavaly októberben már írtunk arról, hogy a bundabotrány két fővádlottja, Kenesei Zoltán és Lázár Mátyás, Szendrei Györggyel kiegészülve sportfogadási tippeket ad pénzért a viptipp.hu oldalon. Most ingyen kaptunk tőlük néhány ajánlást.


Magukat az oldalon korábban „Tippmix szakértőnek” nevezték (fenti képünkön is látható), akkor megkerestük a Szerencsejáték Zrt.-t, hogy Keneseiék kértek-e tőlük engedélyt, hogy használhassák a Tippmixet, akkor ezt a választ kaptuk: „a Tippmix a Szerencsejáték Zrt. terméke, a név jogosulatlan használata jogszabálysértő, védjegybitorlást jelenthet, amit az említett honlap esetében még vizsgálunk.”

Ma már az oldalon „Sportfogadási szakértőként” nevezik magukat. Egy meccsre 1000 forintért adnak tippet, de létezik úgynevezett Premier csomag is, cserébe egy hónapig korlátlan számban kapjuk a tippeket. Amikor rábukkantunk az oldalra, előfizettünk a szolgáltatásra, hogy milyen eredménnyel, itt elolvasható.


Felelősséget nem vállalnak a tippekért


Néhány hónappal később, kedden érkezett tőlük egy levél, amely arról szól, hogy 10 napig ingyen kapunk tippeket, mi pedig nem vagyunk tippirigyek, ezért megosztjuk a most kapott ajánlásokat. Mivel Keneseiék korábban a Tippmixhez kötötték magukat, ezért megnéztük, hogy mekkora ott a szorzója az adott tippnek.


Íme a tuti tippek:

Trelissac-Marseille, Francia Kupa, viptipp: Marseille nyer, szorzó: 1,2
Lazio-Verona, olasz bajnokság, viptipp: Lazio nyer, szorzó: 1,48
Sao Paulo-Cesar Vallejo, Libertadores-kupa, viptipp: Sao Paulo -1,5 (szerintünk ez azt jelenti, hogy legalább két góllal nyer a Sao Paulo), szorzó: 1,45
Ferencváros-Videoton, Magyar Kupa, viptipp: Ferencváros nyer, szorzó: 1,65
Al-Ittihad - Al-Wihdat, ázsiai BL, viptipp: Ittihad nyer, szorzó: 1,3

Ha egy ezrest felteszünk ezekre a meccsekre, és bejönnek a tippek, akkor 5523 forintot nyerhetünk.