Íme, Dzsudzsák hátborzongató öltözői beszéde

-

Dzsudzsák Balázs amellett, hogy régi önmagát idézve játszott vasárnap a norvégok ellen, igazi csapatkapitányként viselkedett a meccs előtt, alatt és után is.


Késedi Gábor, a válogatott videoelemzője az Indexnek azt nyilatkozta, hogy Dzsudzsák hátborzongató beszédet mondott az öltözőben. „Olyan beszédet tartott, mielőtt kiindult a csapat a meccsre, hogy a hideg kirázott, felállt a karomon a szőr. Úgy fanatizálta és tüzelte a társait, hogy élvezet volt nézni és hallgatni. Olyan erő volt benne, mint egy félistenben, én ilyennek még nem láttam.”


Dzsudzsák végre újra igazi vezéregyéniség volt


Az NSO-nak sikerült megtudnia, hogy mit mondott a magyar válogatott csapatkapitánya a meccs előtt, íme:

„Srácok, halljátok, mi van kint? Húszezer ember szurkol nekünk csak itt, tíz-tizenötmillió világszerte a tévék előtt. Ezt a továbbjutást innen nem viheti el senki! A világ legjobb csapata sem, ez a norvég sem! Kilencven perc, nehéz lesz, de tegye oda magát mindenki, dögöljünk bele, köpjük ki a tüdőnket, hajtsuk ki a belünket, de ne engedjük el, amiért annyit dolgoztunk, és itt van a kezünkben!


Rúgjunk oda keményen, majd kipihenjük a fáradtságot, a sérülést akár, de most itt nem engedhetjük őket a kapunk közelébe!

Talán sohasem lesz ilyen esélyünk, de meglehet, annak sem, aki még csak húszéves. Ezt a sanszot meg kell ragadni! Gyerünk, gyerekek, menjünk ki, fussunk, amennyit csak bírunk, mert akkor a sors velünk lesz! Nyomás kifelé! Hajrá, Magyarország!”