Ilyen, amikor elsüllyed egy másfélmilliárdos jacht

-

Egy görög szigetnél futott zátonyra, négy embert kellett kimenteni. Nem tudni, kié volt.


Mükonosz szigeténél elsüllyedt egy körülbelül 4 millió font (1,7 milliárd forint) értékű jacht. A beszámolók szerint négy külföldi volt az Aloha nevű hajón, amikor hajnalban zátonyra futott, írja a Daily Mail (a linkre kattintva rengeteg fotót is láthat)

Senki nem sérült meg, kimentették őket, közölte a Mykonos Daily. Az amerikai zászló alatt hajózó jachtot körbevették egy mobilgáttal, hogy megóvják a tengert a kiömlő olajtól.A szaklapok szerint a hajó egy 106 láb hosszú Custom Line Navetta 33, és állítólag annak is köze van az elsüllyedéséhez, hogy elektromos hibák miatt nem működtek a biztonsági berendezések.Egy ilyen hajó 7,2 millió font (3,1 milliárd forint) újonnan, öt évesen - ennyi lehetett az elsüllyedt jacht - nagyjából 4 millió fontba kerül.

A Yacht Charter Fleet szerint az Olaszországban épített, tízszemélyes Alohát 2009-ben szállították le ismeretlen tulajdonosának. A kikötői hatóságok vizsgálatot indítottak.

Mükonosz partjainál gyakran tűnnek fel milliárdosok, itt nyaralt mások mellett a modell Alessandra Ambrosio, Lindsay Lohan, a Forma1-tulaj lánya, Tamara Ecclestone, és az énekesnő Nicole Scherzinger.