Így zsidózik egy fideszes polgármester

Fotó: MTI / Kovács Attila

-

A magyarnál dolgosabb és találékonyabb népet nem hordott a hátán a föld. Egy probléma van: a zsidók - mondja egy videóban Sisák Imre volt fideszes képviselő, pásztói polgármester, jelenleg kormányhivatalnok.


Sisák Imre 1998 és 2014 között volt Pásztó polgármestere, először az MDF, majd a Fidesz-KDNP-MDF-Nemzeti Kör színeiben, 2010-től pedig függetlenként. Tavaly elvesztette a választást. 2002 és 2006 között a Fidesz-MDF országgyűlési képviselője volt. Jelenleg a Pásztói Járási Hivatal Járási Földhivatali Osztályának vezetője.


Sisák Imre


A most kikerült videóban arról beszél, hogy a problémák forrása ebben az országban nem más, mint az, hogy a zsidókat csak a “saját zsebük” érdekli.


Ne mondja nekem senki, hogy ez az ország így meg úgy meg amúgy tart. A magyarnál találékonyabb, dolgosabb népet nem hordott a hátán a föld. Egyetlen probléma van, hogy azok, akik az érdekeinket érvényesítették, képviselték, az összes külkereskedelmi cég a szocializmusban, meg most is az összes, mind piszkos zsidókból állt, kérlek szépen

magyarázza Sisák.


Majd hozzáteszi, hogy neki személy szerint nem volt velük kapcsolata, vagyis akikkel találkozott, az az egy-két zsidó, nem volt vele szemben támadó, mert nem fűzte hozzá érdekük.

Aztán egy Krämer nevű emberre hivatkozik. „Én ezen az egyetlen emberen keresztül megtapasztaltam, hogy milyen aljas, piszkos egy népség” - zárja érvelését a kormányhivatalnok.

A 444.hu azt írja, hogy a szocialista Krämer László a pásztói önkormányzatban volt képviselő 2006 és 2010 között, és hogy a felvétel is akkor készülhetett, azaz Sisák polgármesterként mondta mindezt.