Így ütötte ki magát az NBA-sztár a szerelemtanyán

Fotó: Getty Images / Steven Lawton

-

Egy nevadai bordélyházban eszméletlenül találtak rá a napokban a kétszeres NBA-bajnok Lamar Odomra, aki kis híján túladagolta magát.


Előkerült néhány kép Lamar Odomról, ahogy hétfő este eszméletlenül fekszik egy nevadai borbélyházban. Ezen a szerelemtanyán legális a prostitúció, a Los Angeles Lakers egykori sztárja maratoni kiruccanásra vágyott.Odom 79 ezer dollárt fizetett egy négynapos szextúráért, melynek keretében két prostituált, Ryder Cherry és Monica Monroe naponta hatszor meglátogatta.


Odom egyik választott örömlánya, Monica Monroe


Ám a volt kosaras kis híján belehalt a mámorba: koktélok, drogok és potencianövelők keverékével teljesen kiütötte magát. Amikor rátaláltak, eszméletlenül feküdt az ágyon, mellette az éjjeli asztalkán szexuális segédeszközök sorakoztak.A 35 éves egykori sportolót a közeli Las Vegas egyik kórházába szállították, ahol azóta meglátogatta a családja, valamit a felesége, Khloe Kardashian, akivel évek óta húzódik a válási ügye.


Odom és Kardashian 2011 októberében, amikor még minden rendben volt


Odom hányattatásairól a Daily Mail közölt további képeket is, melyeket a kosarast szórakoztató egyik lány készített. A lap úgy tudja, a volt sportoló kokain és heroin keverékét tartalmazó injekciót adott be magának a vénájába.