Igen kínos helyzetbe hozták a Milan edzőjét

-

Sinisa Mihajlovic, az AC Milan labdarúgócsapatának edzője kínos szituációba került, de jól reagált rá, legalábbis a Milan-szurkolók szerint biztosan.


Egy rendezvényen a drukkerek elkezdték énekelni a „chi non salta neroazzurro è...” rigmust, ami annyit tesz, hogy „ki nem ugrál, Inter-szurkoló.” Egy Milan-edzőnél nem kellene, hogy kérdés legyen, hogy mit csinál ilyenkor, Mihajlovic azonban játékosként több évet lehúzott az Interben, onnan vonult vissza. Éppen ezért zavarba is jött a rendezvényen, de kis tétovázás után nevetve ugrálni kezdett a szurkolókkal.A dolog plusz pikantériája, hogy a hétvégén rendezik az Inter-Milan városi rangadót. A Milan egy győzelemmel és egy vereséggel áll, a Roberto Mancini vezette Internazionale százszázalékos, az Inter mindhárom gólját az a Stevan Jovetic szerezte, akit a nyáron a Manchester Citytől szerzett meg a klub.

Összességében a 214. összecsapásra kerül sor a két milánói sztárcsapat között: az összesített mérleg minimális Inter-sikert mutat, ugyanis 76 kék-fekete siker mellett 63 döntetlen és 74 Milan-győzelem született.