Idén is várja a jelentkezőket a Startup Campus London

Forrás: Startup Campus

-

Az Enterprise Hungary a Hiventures Kockázati Tőkealap-kezelővel való szakmai együttműködésben idén is meghirdeti vállalkozói programját, amelybe Nagy-Britanniában élő, 18 és 30 év közötti, vállalkozói motivációval, üzleti ötlettel vagy startuppal rendelkező fiatalok jelentkezését várják.


A képzésbe bekerülők egy 4 alkalomból álló, térítésmentes kurzusban vehetnek részt az Imperial College London Campusán, a világ egyik legsikeresebb egyetemi inkubátorában. A workshopokat nemzetközi tapasztalattal rendelkező inkubációs szakemberek tartják, akik segítséget nyújtanak a résztvevőknek vállalkozásuk elindításában, fejlesztésében.

A Startup Campus program több mint 12 hónapja indult el. Ez idő alatt 5 egyetemen indítottak inkubációs programot, körülbelül 2000 fiatalt elérve, és mintegy 180 projektet hallgattak meg és láttak el tanácsokkal.

A legjobb vállalkozói ötletek, a programot záró Demo Day keretében egy befektetőkből álló szakmai zsűri előtt mutatkozhatnak be, melynek keretében a legjobb csapatok a Hiventures által kínálat 9 millió forintos befektetési ajánlat mellett mentorálást és inkubációs lehetőséget kapnak a Startup Campus program keretén belül.A Hiventures tőkeprogramjainak célja az inkubációs (pre-seed), magvető (seed), és korai növekedési (startup) szakaszokra fókuszáló kockázati tőkeprogramok működtetése és ezáltal az alapítás előtt álló, vagy fiatal, K+F+I tevékenységet végző vállalkozások támogatása.

A Startup Campus képzési időpontjai:

2017.04. 08.

2017.04.29.

2017.05. 20.

2017.05.27.

Jelentkezési határidő: 2017.03.26. (kiértesítés: 2017.03.31-ig.)

A jelentkezési felület, valamint további részletek ezen a linken érthetők el.