Idén is nagyot robbant a B.my.Lake

-

Augusztusban ötödik alkalommal kerül megrendezésre Közép-Európa első számú szabadtéri underground elektronikus zenei fesztiválja, a B.my.Lake!


Népszerűségének, előremutató szemléletének és világszínvonalú programjának köszönhetően már az első évben elnyerte az „Európa Legjobb Új Fesztiválja” díjat a holland European Festival Awards-on. Nem is csoda, hiszen a szervezők (VOLT - és a Deadcode Produkció) egy igazán hiánypótló line uppal robbantották be a fesztivált a köztudatba.

Az elmúlt években olyan előadók sorakoztak fel a programban, mint Richie Hawtin, Carl Cox, Sven Väth, Solomun, Luciano, Fritz Kalkbrenner, Ben Klock, Joseph Capriati, Tale of Us, Sasha, Marcel Dettmann, Nina Kraviz, Nicole Moudaber és még nagyon sokan mások!


Richie Hawtin a 2015-ös Lake-en:


A B.my.Lake a Budapesttől mindössze 110 km-re található „fesztiválfővárosban” kerül megrendezésre, közvetlenül a vízparton, a káprázatos balatoni panorámával rendelkező Zamárdiban várja az érdeklődőket, minden eddiginél erősebb programmal. Az idén Solomun és Sven Vath is háromórás szettel készül, a teljes line upot itt tekintheti meg.2017. augusztus 23-tól tehát 4 napon át főszerepben a techno/tech-house/minimal/house! A nyár legjobban várt underground fesztiválja változatlanul nívós programmal várja az elektronikus zene legnagyobb szerelmeseit.