Ibrát a Premier League-nek kínálgatja az ügynöke

Fotó: AFP / ANNE-CHRISTINE POUJOULAT

-

Mino Raiola szerint a PSG svéd sztárja remekül passzolna az angol élvonalhoz. És miután nyáron lejár a szerződése, ingyen elvihető.


Az olasz Mino Raiola, aki a brit Sky Sportsnak nyilatkozott szombaton, elmondta, hogy ő azt szeretné, ha „Ibra” a szezont végigjátszaná a párizsiaknál, és csak azután, szerződése nyári lejártát követően váltana klubot.


„Az lenne a legjobb, ha kitöltené a kontraktusát a PSG-nél, és utána folytatná a Premier League-ben – jelentette ki, de arról nem szólt, mely csapatok jöhetnek szóba az angol élvonalból. – Az angliai focit rá szabták, az ereje, a képességei, a technikája, mellett a stadionok fantasztikus hangulata is illik hozzá.”Raiola optimizmusát táplálja, hogy Ibrahimovic a nyártól szabadügynök lesz, azaz csak rajta, illetve rajtuk múlik, hogy melyik ajánlatot fogadják majd el. „Számos lehetőség közül választhatunk, de Ibra még nem döntött” – mondta az ügynök.

A 34 éves Ibrahimovic 2012 júliusában az AC Milantól érkezett a párizsi csapathoz, ahol mára klubrekorder lett, senki nem lőtt nála több gólt a PSG színeiben lőtt gólok számát tekintve. A franciáknál idén június végén jár le a szerződése, és ő maga legutóbb még Katart jelölte meg következő állomáshelyéül.