Ibra: Hiányzik Mourinho

Fotó: AFP / MARK RALSTON

-

Korábban eldőlt, hogy Zlatan Ibrahimovic távozik a PSG-től, azóta pedig csak pletykákat lehetett hallani a svédről. A támadó egy interjúban elmondta, mire is vágyik igazán.


Zlatan Ibrahimovic négy szezont töltött Párizsban, ez idő alatt 180 hivatalos meccsen 156 gólt lőtt, és számtalan gólpasszal szolgálta a párizsi érdeket. Esetében a négy idény nagyon nagy szó, hiszen profi pályafutása során sehol nem szolgált ennyit, az Ajaxban és az Interben is csak három-három évig húzta.

Távozásával azonnal megindultak a találgatások, és nem kellett sokat várni arra, hogy a mindig jól értesült sportsajtó összeboronálja a Manchester United leendő vezetőedzőjével, José Mourinhóval. Ibra végre megszólalt, szavait pedig nyugodtan vehetjük megerősítésnek.


Újra együtt?


„Konkrét ajánlataim vannak Angliából, Olaszországból és még néhány országból, de én már tudom, hogy mit hoz a jövő. Döntöttem, csak rajtam múlik, mikor jelentik be hivatalosan” – sugallt rejtélyesen Ibrahimovic az Eb-re készülő svéd válogatott sajtótájékoztatóján.

Ha igazak a híresztelések, José Mourinhót még ezen a héten bejelentik Manchesterben, Ibra pedig azonnal követheti a portugált.

„Amióta csak különváltunk, hiányzik nekem. Hiányzik a közös munka, hiányzik nekem José maga. Szerintem jól döntött a United, ő majd felrázza ott a dolgokat” – felelte egy újságírói kérdésre Zlatan, aki az Interben dolgozott együtt a portugál mesterrel.

Zlatan Ibrahimovic októberben lesz 35 éves, a Manchester United lehet a kilencedik profi klubja.