Hosszú Katinka bejelentések sorát tette

-

Hosszú Katinka újabb motivációs könyvet ír, új, étkezést helyettesítő terméket dob piacra és az idén is elindul országjáró turnéjára.


Világbajnok úszónk több bejelentést is tett a szerda délelőtti sajtótájékoztatón. Elmondta, hogy az első motivációs könyv ötlete eredetileg férjéé, Shane Tusupé volt, ő szkeptikus volt ezzel kapcsolatban, de a köré szervezett országjáró road show-n sokan kérdezték, hogy mikor lesz folytatása, ezért úgy döntöttek, hogy lesz második rész. Az első könyv arról szólt, hogy a balul sikerült londoni olimpia és a barcelonai világbajnokságon történt feltámadás közötti időszakot hogyan élte meg Hosszú Katinka, az új könyv pedig a barcelonai és a kazanyi vébé között történteket öleli fel.


„Kívülről lehet, hogy úgy látszik, hogy tökéletes volt az elmúlt két éven, mert rengeteg versenyt nyertem, világrekordokat úsztam, de azért


voltak elég komoly mentális nehézségeim, amiken keresztül mentem,

ezeket fogom megírni” – mondta Hosszú Katinka.


Úszónőnk hozzátette, hogy a tavalyi road show-n is szembesült azzal, hogy hány olyan ember van, aki ugyanolyan keményen dolgozik, mint ő, ezért úgy döntött, hogy létrehozza az Iron Nationt. „Ez a közösség azokból az emberekből áll, akik hozzám hasonlóan keményen dolgoznak a céljaikért.


Közénk tartozol, ha szeretnél jobb lenni, mint ami tegnap voltál,

ha azt a filozófiát viszed tovább, hogy vannak céljaid, és ezért keményen dolgozol.”


"Csak magadra koncentrálj, ne hagyd, hogy mások mondják meg, hogy ki vagy és mit tudsz elérni!" Iron Lady

Posted by Katinka Hosszu on Wednesday, 26 August 2015

Hosszú Katinkáék piacra dobnak egy Iron Series termékcsaládot is, fő terméke az Iron Meal, amely egy étkezést helyettesítő por, tartalmazza a szükséges fehérjét, szénhidrátot, vitaminokat és ásványi anyagokat. „Sokszor rohanok én is, edzésről tárgyalásra vagy médiamegjelenésre, és van, hogy nincs időm leülni enni, ilyenkor gyorsan megiszom egy ilyen turmixot. Tudom, hogy sokan vannak, akik hozzám hasonlóan egyik helyről a másikra sietnek, de akár az anyukáknak is jó lehet, akiknek a gyerek mellett nincs idejük enni, és persze a növésben lévő fiúknak is tökéletes.”


Az új, táplálkozást helyettesítő termék


Az idén is lesz road show, amely most Iron Series Tour néven fut majd, itt találkozhatnak a rajongók Hosszú Katinkával. Ezúttal is 20 állomása lesz, ám a helyszíneket most nem Hosszúék döntik el, hanem szavazni lehet a BioTech USA oldalán. A húsz legtöbb szavazatot kapott helyszínre látogat el első számú úszónőnk.

A könyvet és az Iron Series termékeit november 16-tól a BioTech USA üzleteiben lehet megvásárolni.