Hosszú: Én csak egy lány vagyok Bajáról

Fotó: MTI/MTVA / Oszama Feiszal

-

Ötszörös világbajnokként és világcsúcstartóként is csak így jellemezte magát Hosszú Katinka, mikor elment az Orlando Magic – Cleveland Cavaliers NBA-meccsre, a magyar szurkolók viszont pontosan tudják, hogy ez a kedves hölgy sokkal több ennél. Egy példakép a sportoló fiatalok és a sportrajongó közönség számára, aki munkabírásával, kitartásával sokakat inspirál. És hogy ki inspirálja őt?


Nem titok, ezt már maga is elismerte: LeBron James, kétszeres NBA-bajnok, négyszeres MVP és kétszeres olimpiai bajnok kosárlabdázó. Itt megjegyeznénk egy kritikát vele szemben, neki világbajnoki címe még nincsen, úgyhogy számunkra Katinka a nyerő. A kosárlabda szeretetét egyébként volt honnan örökölnie, édesapja, Hosszú István a bajai kosárlabda emblematikus alakja, nem mellesleg a magyar válogatott egykori játékosa, míg testvére, Gergely is NB I-es kosaras volt.


Ezzel a táblával üzent a világsztár kosarasnak


Iron lady azonban az úszást választotta, és milyen jól tette…Ettől függetlenül rajong a játékért és a jelenkor legjobb játékosáért. Többek között kosaras emlékeiről is mesél majd a Trash Talkban, ahol Dávid Kornél, Szuper Levente, Bencsics Márk és a műsorvezető Szaniszló Csaba látja vendégül.

Az NFL rajongói Katinka mellett az idénykezdet miatt várhatják izgatottan a talkshow-t. Hajnalban elrajtolt a szezon.


SPOILERVESZÉLY

A nyitómeccsen hajnalban a címvédő Patriots 28-21-re legyőzte a Steelerst.

A magyar nézőkre az első körből vasárnap a Chicago Bears - Green Bay Packers és a Denver Broncos – Baltimore Ravens, hétfőn az Atlanta Falcons – Philadelphia Eagles és a San Francisco 49ers - Minnesota Vikings vár (mindegyik a Sport2-n).

Trash Talk, péntek este 19:30-kor a Sport1-en.