Hosszabbított a Veszprém egyik legjobb kézise

Fotó: AFP

-

További három évvel, 2020. június 30-ig meghosszabbította a szerződését Gasper Marguc, az MVM Veszprém férfi kézilabdacsapatának szlovén jobbszélsője.


A klub honlapján megjelent csütörtöki hírben emlékeztetnek arra, hogy Marguc 2014 óta az együttes játékosa, s az előző szezonban a gárdával megnyerte a magyar bajnokságot, a Magyar Kupát, a SEHA-ligát és a Szuperkupát, valamint második lett a Bajnokok Ligájában. A 2014-es Szuperkupa legjobb játékosának választották, míg a 2015-ös SEHA-liga négyes döntőjében elnyerte a legjobb jobbszélső címet.

Eddig 343 gólt szerzett veszprémi színekben, ebből 169-et a mostani szezonban, ezzel jelenleg ő a csapat legeredményesebb játékosa.


Lékai sokat segített

„Örömmel írtam alá 2020-ig, és köszönettel tartozom a klubomnak, hogy gyorsan megegyezésre jutottunk – kezdte Marguc a Telekom Sporthír Szolgálatnak. – Annak idején több csapat is szívesen igazolt volna le, a választásom azért esett a Veszprémre, mert a fejlődésemet itt láttam a leginkább biztosítottnak. Segített a döntésem meghozatalában az is, hogy Lékai Máté az ország- és csapatváltásom után is a klubtársam maradt, és ennek a beilleszkedés hónapjaiban volt igazán jelentősége.”

KÖVESD A VS SPORTROVATÁT A FACEBOOKON IS!