Horrorisztikus péniszsérüléséről mesélt Gerrard

Fotó: AFP / PAUL ELLIS

-

Steven Gerrard kendőzetlen őszinteséggel beszélt több kínos témáról is egy interjúban, amelyet a Daily Mailnek adott.


A korábbi liverpooli sztár, aki jelenleg a Los Angeles Galaxy együttesében játszik, elárulta, hogy utolsó angliai szezonjában a Bournemouth elleni FA-kupa-meccsen egy belépő során komolyabb sérülést szenvedett a péniszén.


„Magánál a belépőnél is elképesztően fájt, majdnem kicsordult a könnyem, de folytattam a játékot.


Felszakadt, csupa vér volt a nadrágom, négy öltéssel kellett összevarrni a legrégebbi barátomat.

Miután összevarrták, az volt az első kérdésem az orvos felé, hogy játszhatok-e kedden az Everton elleni derbin” – emlékezett vissza Gerrard, aki akkor még nem akart beszélni a témáról, de most, az Egyesült Államokban, távol Angliától és az ottani bulvársajtótól, már kendőzetlenül mesélte el a sztorit.


Itt sérült meg Gerrard:


Másról is beszélt Gerrard, elárulta, hogy emberileg soha nem volt jó a kapcsolata Rafa Benítezzel, akivel megnyerték a Bajnokok Ligáját 2005-ben a Liverpoollal. „Szerintem nem szeretett engem mint embert. Nem tudom, hogy miért, de így volt. Talán akkor kezdődött az egész, amikor találkozott az édesanyámmal. A 2004-es Európa-bajnokságon játszottam, Benítezt akkor nevezték ki a Liverpool edzőjének, eljött, hogy megnézze az Anglia–Horvátország-meccset, és ott beszélt először az anyámmal. Benítez kezet fogott vele, majd megkérdezte tőle, hogy »Steven szereti a pénzt?« Hát milyen kérdés ez?” – fogalmazott Gerrard.


Benítezzel soha nem voltak barátok


Azt is elárulta, hogy minden korábbi edzőjével rendszeresen tartja a kapcsolatot, Benítez az egyetlen, akit még nem hívott fel, és valószínűleg soha nem is fog.