Hóról még csak ne is álmodjon!

Fotó: MTI / Balogh Zoltán

-

Köd lesz és hideg, legfeljebb a hét végére enyhül kicsit az idő.


Jövő héten folytatódik a borongós idő. Hétfőn reggel elsősorban délen és keleten alakul ki ismét köd, néhol zúzmarás köd is lehet a Köpönyeg előrejelzése szerint. Napközben tartósan párás tájak és derengőbb vidékek fordulnak elő. Csapadék nem várható. Reggel sokfelé lesz fagy, délután is hideg lesz: csak 1 és 7 fok közé melegszik a levegő. Csúszós utakra, továbbra is több helyen rossz látási viszonyokra készüljenek az autósok! Front viszont nem lesz felettünk.

Kedden erősen felhős, néhol tartósan ködös idő lesz. Csak kevés helyen bukkanhat elő a nap. Reggel 0, délután 4 fok körüli értékeket mérhetünk.


Szerdán folytatódik a tartósan borús, ködös idő. Szitálás vagy ónos ködszitálás okozhat rossz közeledési feltételeket. A déli szél megélénkülhet. 5 fok körül alakul a csúcsérték.

Csütörtökön borult idő lesz, emellett többfelé lesz párás a levegő. Több helyen lehet eső, szitálás, északon havas eső, a hegyekben hó is hullhat. Élénk lesz a déli szél. +4 fok körüli értékeket mutathatnak a hőmérők.

Péntektől kissé enyhül az idő, de marad időjárásunk borús, párás jellege. Komolyabb havazásra továbbra sincs esély.