Homofób rajz a Jobbik rajzpályázatán a „Fehér Házban”

Fotó: Facebook / Bárány Balázs

-

A kiállítást Kövér László engedélyezhette, a rajzot pedig a Jobbik Ifjúsági Tagozatának munkatársa követhette el, akinek nem ez az első botrányos esete.


Bárány Balázs, az MSZP elnökségi tagja posztolt egy képet Facebook-oldalára, amely a Jobbik Ifjúsági Tagozatának (IT) a képviselői irodaház (Fehér Ház) aulájában tartott kiállításán szerepel. A kép címe: Kirakós homoszexuális szülők gyermekei részére.


Ma reggel ez a homofób szemét fogadott. Nem egy jobbikos tüntetésen, nem egy anonim nácik találkozóján hanem az Országgy...

Szerző: Balázs Bárány2015. november 9.

A 444.hu úgy tudja: személyesen Kövér László házelnök engedélyezte, hogy a Jobbik Ifjúsági Tagozata a képviselői irodaház aulájában kiállíthassa a rajzpályázatára érkezett műveket.


A rajzot Csuka Zsófia rajzolta a leírás szerint. Valószínűleg nem csak névegyezés, hogy az Ifjúsági Tagozat Országos Hivatalának munkatársát, az IT Etikai Bizottságának tagját is így hívják. Ő arról híresült el korábban, hogy a Pető Intézetben dolgozik, és meghívta oda a Jobbik IT önkénteseit, népdalokkal és népmesékkel szórakoztatták a gyerekeket. A gond csak az, hogy politikai pártokhoz kötődő szervezetek nem jelenhetnek meg oktatási intézményekben. Erről bővebben itt írtunk.