Napközben olvadni fog

Fotó: MTI / Varga György

-

Emelkedik a hőmérséklet, fagy csak éjszaka és hajnalban várható. Csapadék azért lesz, de a havat felváltja az eső – jósolja a köpönyeg.hu.


Csütörtök

A nap első felében erősen felhős, vagy borult lesz az ég és még többfelé, majd egyre inkább csak a déli és a keleti tájakon alakul ki havazás. Délután aztán fokozatosan csökken a felhőzet és megszűnik a csapadék. Erős lesz az északnyugati szél. Délután olvadás várható, hiszen egyre többfelé kúszik 0 fok fölé a hőmérséklet.Péntek

Napközben csökken, majd délutántól újra erősen megnövekszik a felhőzet. Estétől vegyes halmazállapotú csapadék valószínű. Reggel kemény fagy várható, több helyen -10 fok köré csökken a hőmérséklet. Délután 0 és +5 fok közötti értékeket mérhetünk.


Délelőtt délen további ónos/fagyott eső várható, aztán délutántól jelentős havazás kezdődik több helyen! Holnap délelő...

Posted by Köpönyeg.hu on Tuesday, January 5, 2016

Szombat

Egyre többfelé megvastagszik a felhőzet és esőzés kezdődik. Északkeleten, keleten eleinte hó, ónos eső is lehet. +2, +4 fok körül alakul a maximum. A keleti szél élénk lesz.


Vasárnap, hétfő

Borult idő lesz mindkét nap, és sokfelé várható kiadós mennyiségű eső. Hétfőn megerősödik, majd viharossá fokozódik az északnyugatira forduló szél. +2, +9 fok közé erősödik a nappali felmelegedés.


Keddtől, szerdától

Fokozatos és erős lehűlés kezdődhet.