Hitlernek mikropénisze volt – állítja két történész

Fotó: Hulton Archive / Keystone

-

A náci diktátor egy hypospadiasnak nevezett betegségben szenvedett, ami miatt abnormálisan kicsi volt a férfiassága, állítják a történészek.


Egy nemrégiben megjelent könyv két történész szerzője, Jonathan Mayo és Emma Craigie szerint Adolf Hitlernek nem csak hogy egy heréje volt, hanem mikropénisze is. A Hitler's Last Day: Minute by Minute című könyvben arról írnak, hogy olyan dokumentumokat találtak, amely a Führer kínos deformálódását bizonyítja – írta a Telegraph.


A hypospadias azt jelenti, hogy nem a hímvessző végén van a húgycsöve vége.

Mindez két hónappal azután, hogy két másik tudós bizonyítékot talált arra, hogy a nácik vezérének csak egy heréje volt, ahogy azt pletykálták róla, és ahogy az egy gúnydalban is hallható.

A most megjelent könyv szerint a hypospadias egyrészt magyarázhatja azt, hogy Hitler nagyon félt attól, hogy meztelenül látják, illetve ennek köszönhetőek dühkitörései is. Ráadásul ez a fejlemény újabb olaj Hitler nemi életéről szóló tűzre.

A nácik vezérénél állítólag orvosa, Theodor Morell diagnosztizálta a hypospadiast, és ezért hormontablettákat és amfetamint írt neki fel.